Flowtwo gaat live in 2019!

01 jan Flowtwo gaat live in 2019!

Flowtwo

Flowtwo gaat live in 2019! Als ondernemer werkt u hard aan het succes van uw bedrijf. U besteedt Werkplek van de toekomstuw tijd het liefst aan het genereren van werk en bij voorkeur minder aan de inkoop van ondersteunende diensten. Toch is aandacht voor deze zogeheten facilitaire zaken belangrijk. Op de eerste plaats omdat facilitaire kosten, naast personeelskosten, een substantieel onderdeel van uw bedrijfsuitgaven vormen. Het loont daarom tijd en moeite te steken in slimme en duurzame inkoop.

Organisatie

Daarnaast speelt de facilitaire organisatie een rol in de beleving van uw medewerkers en uw klant. Immers, als zaken goed geregeld zijn, voelen medewerkers en klanten zich prettig en draagt dit bij aan een positief bedrijfsimago. Efficiënte en bewuste inkoop van uw facilitaire zaken levert u niet alleen een besparing in geld, maar ook in tijd. Tijd waarin u kunt doen wat u echt graag doet!

Geen reactie's

Geef een reactie

Benieuwd wat Flowtwo voor u kan betekenen?