Facilitair Consultant

Focus op klantwaarde

Flowtwo is een Facilitair Consultant. Gespecialiseerd in procesverbetering en organisatieontwikkeling, vanuit een filosofie die naadloos aansluit bij de visie van een onderneming. Want alleen organisaties met een duidelijke focus op klantwaarde, realiseren op lange termijn betere resultaten dan de rest van het speelveld. En dat kan alleen wanneer werkprocessen efficiënter worden ingezet en onnodige verspillingen worden weggenomen.

 

Procesverbetering

Wanneer een verbetering van deze processen noodzakelijk is, kan Flowtwo als Facilitair Consultant  worden ingezet op het gebied van:

  • Contract- en leveranciersmanagement
  • Huisvestingsvraagstukken
  • Inkooptrajecten
  • Aanbestedingen

 

Facilitair Consultant

Niet alleen op managementniveau, maar ook op de werkvloer is Flowtwo een gewichtige speler wanneer het gaat om het implementeren van deze  procesverbeteringen en organisatieontwikkelingen. Want alleen met het uitschrijven van het facilitaire proces kom je er niet. Daar is ook de juiste aanpak en interne communicatie voor nodig.

 

Bent u benieuwd of Flowtwo voor u de juiste partner op facilitair gebied kan zijn? Laat uw gegevens achter op de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Benieuwd wat Flowtwo voor u kan betekenen?