Over FlowTwo

PASSIE VOOR VERBETERING

Drijvende kracht

Sandra Gerlings is de drijvende kracht achter Flowtwo. Al jaren werkzaam in de facilitaire dienstverlening als projectmanager, begeleidde zij middelgrote organisaties tijdens renovatie- en huisvestingstrajecten. Ook het opzetten van een strategisch inkoopbeleid en de professionalisering van een facilitaire afdeling staat op haar CV.

 

De naam ‘Flowtwo’ geeft heel goed haar ambitie weer: altijd in beweging. Samen met bedrijven die hun facilitaire afdeling een boost willen geven, gaat zij doordacht en resultaatgericht aan de slag; continue in beweging, op zoek naar verbetering. Ze haalt voldoening uit een werkomgeving waarin ze iets kan bijdragen aan de maatschappij en in direct contact staat met klanten en collega’s.

 

Focus op Klantwaarde

Haar visie heeft ze glashelder voor ogen: werkend vanuit haar kantoor in Duiven, waar servicedeskmedewerkers uw meldingen in behandeling nemen en vragen beantwoorden. Tegelijkertijd is zij altijd bereikbaar om, als consultant met focus op klantwaarde, bij u op de werkvloer uw organisatie te ondersteunen, te ontwikkelen en een prettige werkomgeving te creëren.

Benieuwd wat Flowtwo voor u kan betekenen?