Toen je begon met ondernemen sloot je links en rechts contracten af die op dat moment goed bij jouw situatie pasten. Inmiddels ligt de start al een ruime tijd achter je en is je onderneming in alle opzichten gegroeid. Kun jij alles achter de schermen nog bijhouden? Weet jij bijvoorbeeld precies waar je iedere maand voor betaalt, en vooral hoeveel? Passen de huidige leveranciers nog wel bij jouw actuele visie en behoeften? Wie maakt ’s ochtends vroeg eigenlijk het kantoor schoon? Kortom: kun jij de facilitaire ontwikkelingen van jouw organisatie nog bijbenen?


Het is tijd om de sluimerende contracten onder de loep te nemen en ervoor te zorgen dat jouw organisatie (weer) in die fijne flow komt. Dat doen wij voor je. Of dat nu is in de dagelijkse organisatie, op strategisch niveau of in projectvorm - FlowTwo staat voor een samenwerking waarin jij profiteert van:

  • Minimaliseren van verspilling van talent, tijd, ruimte, geld én energie zodat je dit maximaal kunt inzetten voor jouw organisatie en klantenkring.
  • Focus op een continue verbetering van de werkomgeving zodat deze een positieve invloed op jouw medewerkers en klanten heeft.
  • Een situatie waarin alles in control is, want door een gedetailleerd inzicht in de facilitaire dienstverlening (en vooral de bijbehorende kosten) ontstaat de ruimte om gericht te sturen.
  • Een bijzondere synergie die ontstaat door jouw organisatie met de juiste, lokale leveranciers te verbinden, waardoor jullie elkaar versterken.