Alle afleiding die kan ontstaan in en rondom de werkomgeving, met leveranciers of verhuurders – de facilitaire zaken – dát is de core business van FlowTwo. Jou ontzorgen zodat jij je kunt blijven focussen op de zaken die jij belangrijk(er) vindt.

Schakel tussen MKB en facilitaire dienstverleners
Of je nu één of meer bedrijfspanden gebruikt, jouw werkomgeving niet alleen kantoor is maar ook een productiehal of loods, en of je alleen of met meerdere partijen in een gebouw werkt; met onze jarenlange kennis en ervaring van het facilitaire werkveld vormen wij de waardevolle schakel tussen jouw organisatie en facilitaire dienstverleners.

Dat betekent dat je zelf geen tijd meer verliest aan het vinden van de juiste leveranciers en het sturen op het gewenste resultaat, wat door de toenemende drukte eigenlijk al geruime tijd niet meer lukt. Op het moment dat jij contact opneemt met FlowTwo voorzien wij je van gedegen advies en zetten we je meldingen vervolgens door naar de juiste leveranciers. Wie dit zijn, dat is aan jou.

Jij hoeft namelijk alleen nog maar te belissen of je blijft samenwerken met jouw huidige leveranciers of dat we jouw opdracht(en) uitzetten bij één van onze lokale voorkeursleveranciers. FlowTwo werkt uitsluitend samen met betrouwpare partijen waarbij er geen kleine letters bestaan en die – als het even kan – een maatschappelijke visie delen. Door een krachtig netwerk te creëren en daarin contracten te bundelen profiteer jij naast het comfort óók nog eens van scherpe tarieven.

Meer dan een operationele partner
FlowTwo is echter meer dan partner op operationeel niveau. Zo begeleiden wij jouw projecten als facilitair projectmanager, versterken wij als contractmanager de samenwerking met leveranciers en staan wij als adviseur naast je bij huisvestingsvraagstukken. Met een groot facilitair netwerk is de expertise altijd binnen bereik.

 

FlowTwo regelt onder andere

  • Schoonmaak
  • Catering
  • Beveiliging
  • Gebouwonderhoud en huisvesting
  • Gastvrijheid
  • Verhuizingen