Als ondernemer besluit je om een bedrijf te starten omdat je iets met jouw passie wilt doen. Je wilt jouw enthousiasme delen en doen wat je écht leuk vindt. Met succes: je onderneming groeit! Hierdoor ontstaan er meer en meer bordjes die je tegelijkertijd draaiende moet houden. Je merkt dat het steeds lastiger wordt en je aandacht verschuift. Je prioriteiten verschuiven. En de facilitaire zaken? Die ‘doe je er even bij’.

Veel liever focus jij je op de zaken die je blij maken en inkomsten genereren. Dat is immers waarvoor je bent gaan ondernemen. Daarmee blijven echter ook kansen onbenut, doelen onbereikt en betaal je misschien wel veel meer dan nodig. En dát is dan weer passie van FlowTwo: ervoor zorgen dat jouw dag zo ontspannen mogelijk verloopt door alle facilitaire zaken uit handen te nemen.

Verbindt Verzorgt Verbetert
Ruim acht jaar geleden ontstonden de eerste ideeën en in de tussentijd zijn deze uitgegroeid tot het unieke concept dat FlowTwo vandaag de dag biedt: als onafhankelijke partner van het MKB zetten wij in op de continue verbetering van de werkomgeving en het verminderen van verspilling (van talent, tijd, geld en energie) zodat jij de ruimte houdt om te blijven focussen op groei.

Wij vinden namelijk dat een ondernemer als jij zich niet zou moeten bezighouden met het blussen van kantoorbrandjes en de wirwar van doorkabbelende contracten en afspraken. Door aan de juiste knoppen te draaien en met de juiste partijen samen te werken valt er op facilitair gebied heel veel winst, rust en energie te behalen.

FlowTwo verbindt jouw organisatie met lokale leveranciers uit ons netwerk, waar jij zowel op maatschappelijk als financieel gebied de vruchten van plukt. Van een enkele koffiemachine tot de verhuizing naar een groot kantoorpand met dito invulling: jij hoeft je nergens druk om te maken, want alles wordt tot in de puntjes verzorgd. We duiken in je huidige contracten en brengen alles tot detail in kaart zodat we precies weten waar de verbeterpunten liggen. Jouw doelen worden ónze doelen en samen gaan we ze behalen.

Sandra Gerlings (1985) is het gezicht achter FlowTwo. Met meer dan 13 jaar ervaring in verschillende facilitaire rollen én de Green Belt in Lean- en Procesmanagement op zak kent het vak voor haar al lang geen geheimen meer. Het is haar missie om een transparant partnerschap te creëren waarmee zowel opdrachtgever als leveranciers en maatschappij versterkt worden. Sandra wil de energie verspreiden die je krijgt wanneer je Flow ervaart – het gevoel van de wind in de rug wanneer je alles onder controle hebt.